Danas najveća potražnja za namirnicama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Apr.2020, 17:52

Danas najveća potražnja za namirnicama

U Srbiji je danas od početka vanrednog stanja usled koronavirusa zabeležena najveća tražnja životnih namirnica, a radnje su dobro snabdevene i svih artikala i robe ima dovoljno, izjavio je danas predsednik PKS Marko Čadež.

On je rekao da će PKS tokom dana imati preciznije podatke sa terena.

"Ono što se primećuje da je od početka praćenja polovinom marta kada je bila velika tražnja u maloprodaji, ona danas bila još veća, a prodavnice su pune i bilo je svega", >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rekao je Čadež na konferenciji za novinare.Naveo je da nije lako održati takvu vrstu snabevanja, da su trgovinski lanci i maloprodajni dobro snabdeveni i da građani ne treba da brinu o tome da li će imati dovoljno robe u radnjama i da će one biti pune.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Marketi danas zabeležili rekord u prodaji – kupovina pred policijski čas

Izvor: Luftika.rs, 10.Apr.2020

U Srbiji je danas zabeležen novi rekord u prodaji  namirnica i potrepština.. Ljudi su pohrlili u prodavnice kako bi se pripremili za vikend policijskog časa, koji će trajati 60 sati. To je najduža zabrana kretanja građanima u Srbiji od početka vanrednog stanja zbog koronavirusa.. – Od početka...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.