Izvor: Blic, 08.Jul.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: "Verovatno i o Beogradu", SRS i NS i dalje veruju u sporazum

Predstavnici Srpske radikalne stranke i Nove Srbije Aleksandar Vučić i Dubravka Filipovski izjavili su danas da i dalje veruju u koalicioni sporazum o gradskoj vlasti u Beogradu koji su potpisali sa kolicijom oko Socijalističke partije Srbije. Ranije je predsednik SPS Ivica Dačić rekao da da nije bilo razgovora sa DS-om o vlasti u Beogradu, ali da će se verovatno i o tome uskoro razgovarati.

Povodom izjave predsednika Socijalističke partije Srbije, Vučić je rekao da mu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je takva izjava čudna, pošto već postoji potpisani koalicioni sporazum.

"Mi imamo potpisan koalicioni sporazum i ja zaista verujem u opstanak tog dogovora", kazao je Vučić agenciji Beta.

I potpredsednica Nove Srbije Dubravka Filipovski kazala je da veruje u opstanak gradske koalicije u Beogradu i principijelnost Socijalističke partije Srbije.

"Mi imamo potpisani koalicioni sporazum na nivou Beograda i očekujemo od Socijalističke partije Srbije da se drži dogovora i da i ovih nekoliko dana, koliko je ostalo još do formiranja gradske vlasti, ostane onako kako smo se dogovorili", rekla je Filipovski agenciji Beta.

Ona je podsetila da su i organi Socijalističke partije Srbije ranije podržali i potvrdili odluku o formiranju gradske vlasti u Beogradu sa radikalima i narodnjačkom koalicijom.

"Ako neko želi da učestvuje u nečijoj samovolji mi ne možemo to sprečiti i čista obraza ćemo se povući, ali ne očekujem da će do toga doći", navela je Filipovska.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.