Dačić: Svi govore jezikom SPS-a

Izvor: B92, 24.Apr.2008, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Svi govore jezikom SPS-a

Sombor -- Lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić ocenio je da svi učesnici predizborne kampanje govore jezikom socijalista o socijalnoj pravdi.

On je na konvenciji koalicije SPS-PUPS-JS u Somboru primetio da pred izbore desno orijentisane stranke u Srbiji govore kao partije levice i promovišu takav program. "A oni koji su na vlasti govore kao da tek treba da dođu na vlast", rekao je Dačić i ukazao da je o socijalnoj pravdi trebalo misliti ranije, a ne da služi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << samo u kampanji kao sredstvo za prikupljanje glasova.

Uoči izbora se sve može, pa Srbija izgleda kao zemlja blagostanja, povećavaju se plate, padaju cene goriva, otvaraju se po pet puta mostovi i putevi, koje je Milutin Mrkonjić jednom već otvorio, ukazao je je lider SPS.

Osim Sombora ta koalicija posetila i Kulu, Apatin i Vrbas.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.