Izvor: B92, 01.Nov.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Ostvarena pobeda

Beograd -- Ivica Dačić kaže da je odluka Apelacionog veća Haškog tribunala, pobeda nad tom nelegalnom institucijom.

Predsednik Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije, komentarišući odluku da se Slobodanu Miloševiću vrati pravo da samostalno ispituje svoje svedoke, kaže da će SPS i dalje podržavati borbu Miloševića i svih drugih Srba koji su zatočeni u Haškom tribunalu u "njihovoj pravednoj borbi, borbi za interese Srbije i za interese srpskog naroda". >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Dačić je na sednici GO SPS kazao i da je na osnovu predloga i amandmana poslanika te partije u parlamentu državne zajednice, iz prvobitnog teksta Strategije odbrane Srbije i Crne Gore, izbačena formulacija o pristupanju SCG NATO i odrednica u vezi sa isporučivanjem državljana SCG Haškom tribunalu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.