Dačić: Boriću se za radničku klasu!

Izvor: Kurir, 22.Apr.2012, 07:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Boriću se za radničku klasu!

Lider socijalista poručio da će Srbiju spasti od propadanja, kao što je uspeo da sačuva i svoju stranku

BEOGRAD - Zacrvenela se Arena!

Lider SPS Ivica Dačić poručio je s jučerašnje konvencije da će sačuvati Srbiju od propadanja, kao što je sačuvao i SPS.

- Preporod je moguć samo ako je pravedan. Neću dozvoliti da ponovo bude prevarena radnička klasa. Nisam lažni kandidat da bih uzeo glasove drugima, već želim da se stavim u >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << službu naroda. Zalažemo se za jednakost bez povlađivanja bogatima. Branićemo zemlju po svaku cenu. Glas za mene je siguran glas, jer jasno govorim šta ću da radim i čvrst sam u odbrani onoga što definišemo kao nacionalni interes - najvažnije su poruke koje je lider socijalista uputio sa skupa. Inače, iako se retko pojavljuje u pratnji porodice, u Areni su mu juče podršku davali supruge Sanja, ćerka Andrea i sin Luka.

Tokom govora Dačić se prisutnima obratio i na produženom delu bine u obliku petokrake rekavši da se nikoga ne plaši, iako su mu mnogi pretili.

- Ja sam čovek iz naroda i čovek za narod - poručio je Dačić.

Konvenciji su prisustvovali i glumica Bojana Maljević, koju je Dačić posebno pozdravio i zahvalio joj na doprinosu u borbi protiv trgovine ljudima, kao i književnica Isidora Bjelica.

Vlada zamalo da padne

Lider JS Dragan Markovića Palma tokom svog obraćanja rekao je da mu je Dačić tri dana pred održavanje gej parade došao u Jagodinu.- Tada smo se dogovorili, ako bude održana gej parada, pašće vlada. Kažu mi da sam provodadžija. Jesam, ali za brak muškarca i žene, a ne dva muškarca - zaključio je Palma.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.