Izvor: Blic, 07.Maj.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DSS ponovio poziv DS-u da prihvati njihovu ponudu

Predsednik Pokrajinskog odbora Demokratske stranke Srbije za Vojvodini Zoran Lončar ponovo je danas pozvao Demokratsku stranku da prihvati ponudu DSS za formiranje nove vlade i da se "odupre spoljnim pritiscima i mešanju u izbor njenih članova".

"Potrebno je da DS sada iskaže neophodan patriotizam i da se odupre spoljnim pritiscima i namerama da se spolja postavljaju konkretna rešenja za službe bezbednosti u Srbiji", rekao je Lončar Tanjugu. On je ocenio da "evropske integracije podrazumevaju ravnopravan i partnerski odnos i nikako se pod integracijama ne može podvesti da bilo ko može da se meša u ono što je suvereno pravo svake zemlje, a to je da sama bira članove svoje Vlade".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.