DSS obeleževa 23 godine postojanja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jul.2015, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DSS obeleževa 23 godine postojanja

Demokratska stranka Srbije (DSS) obeležava danas 23 godine postojanja, kao jedina istinska opoziciona stranka u Srbiji, izjavila je predsednica Sanda Rašković Ivić.

Ona je u pisanoj izjavi medijima navela da je DSS celokupnim svojim delovanjem, dok je bila na vlasti i u opoziciji - ranije i danas, dokazala da je dosledni branilac srpskih nacionalnih interesa i pobornik uspostavljanja Srbije kao demokratske i pravne države.

"Njen antiglobalizam, protivljenje ulasku >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Srbije u EU i NATO, borba za očuvanje teritorijalnog integriteta, ekonomska politika bazirana na razvoju domaće privrede i zalaganje za Srbiju kao socijalno pravedne države, smetaju jednako Vašingtonu, Briselu i srpskim evrofilnim strankama", istakla je ona.

Prema njenim rečima, evrofilne stranke - Srpska napredna stranka i Demokratska stranka, "od Srbije stvaraju vazalnu i kriminalizovanu državu".

"Nije nam prvi put da trpimo udare i pritiske. Nikada oni nisu na duge staze urodili plodom, pa neće ni sada", poručila je Rašković Ivić.

"Danas, kada ponosno obeležavamo 23 godine borbe za Srbiju, obećavamo da će DSS nastaviti da deli sudbinu naroda i beskompromisnu borbu za ostvarenje njegovih interesa, vođena iskustvom sopstvenih uspeha pri vršenju vlasti, koji su Srbiju od 2004-2008. godine unapredili, ali i svesna grešaka koje je činila", kazala je ona.

Rašković Ivić je zaključila da u stranci znaju i veruju da će Srbija ponovo biti slobodna, ističući da jedino DSS takvom može da je učini.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

DS S obeležava 23 godine postojanja

Izvor: Studio B, 26.Jul.2015

Demokratska stranka Srbije (DS S) obeležava danas 23 godine postojanja, kao jedina istinska opoziciona stranka u Srbiji, izjavila je predsednica Sanda Rašković Ivić...Ona je u pisanoj izjavi medijima navela da je DS S celokupnim svojim delovanjem, dok je bila na vlasti i u opoziciji - ranije i danas,...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.