Izvor: B92, 12.Sep.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DSS iznenađen povećanjem plata

Beograd -- U Demokratskoj stranci Srbije navode da su bili iznenađeni odlukom o povećanju plata poslanika Skupštine SCG.

Portparol DSS-a Andreja Mladenović kaže kako ta stranka očekuje da Administrativni odbor Skupštine Srbije i Crne Gore preispita odluku o povećanju plata poslanika jer to nije bio prioritet. On je konstatovao da je DSS bio iznenađen tom odlukom i da treba videti da li je povećanje plata uopšte potrebno, odnosno da li su plate odgovarajuće.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
"Saglasni smo s tim da poslanici moraju da budu adekvatno plaćeni, ali moramo se uskladiti s tim kako građani žive, poslanici svoja primanja moraju uskladiti sa ostalima. Nije dobro da se poslanici stavljaju u prvi plan po platama, već po tome koliko i kako rade i kakve zakone usvajaju", kaže Mladenović.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.