DSS: Samostalno na izbore

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Avg.2011, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DSS: Samostalno na izbore

BEOGRAD -

Demokratska stranka Srbije (DSS) će na narednim izborima nastupiti samostalno, a njena kampanja biće zasnovana na šest ciljeva, najavljeno je danas iz te partije.

Potpredsednik DSS Miloš Jovanović rekao je da su ciljevi te stranke razvoj zemlje i podizanje privrede, uspostavljanje nacionalnog jedinstva i dosledno poštovanje Ustava, saradnja Srbije sa drugim državama na ravnopravnim osnovama i obostranom interesu, poštovanje vojne neutralnosti, jače povezivanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Srbije i Republike Srpske i jačanje porodičnih i tradicionalnih vrednosti.

Jovanović je to rekao otvarajući Letnju školu demokratije i političkih veština na Vlasini organizovanu za mlade lidere, koji će biti nosioci kampanje DSS-a.

DSS je na prethodnim parlamentarnim izborima održanim u proleće 2008. godine nastupila sa Novom Srbijom (NS), koja trenutno sarađuje sa Srpskom naprednom strankom (SNS).

DSS sa SNS-om ima dogovor o nenapadanju tokom kampanje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.