Izvor: B92, 21.Mar.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DSS-NS: Lista odbornika za Beograd

Beograd -- Koalicija DSS-NS predala je listu odbornika za Skupštinu Grada Beograda za učešće na lokalnim izborima 11. maja.

Nosilac izborne liste je potpredsednik Demokratske stranke Srbije Aleksandar Popović, a na listi slede Miloš Aligrudić, predsednik Gradskog odbora Nenad Komatina, pa predsednik Gradskog odbora Nove Srbije Bata Borović. Predstavnici ove koalicije obećali su da će nastaviti uspešno vođenje politike u gradu, ali nisu hteli ništa da kažu o mogućim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << postizbornim koalicijama.

"Čini mi se da smo se pokazali i da birači u Beogradu imaju razloga da glasaju za nas. Direktori naših javnih preduzeća i rukovodioci organa uprave su pokazali dosta dobre rezultate u protekle tri i po godine i mislim da je to dovoljno dobar razlog da birači glasaju za nas", smatra Nenad Komatina, predsednik Gradskog odbora DSS.

Ilić: Sutra poslanička lista

Lider Nove Srbije Velimir Ilić izjavio je danas u Vranju da će koalicija Demokratska stranka Srbije-NS Republičkoj izbornoj komisiji sutra predati listu poslaničkih kandidata za izbore zakazane za 11. maj.

Ministar za infrastrukturu Ilić je rekao da je danas u radnoj poseti Vranju gde je posetio selo Gornje Žapsko i manastir Sveti Stefan do koga se gradi put.

On će obići i selo Ristovac i Vranjsku Banju, kao i selo Ridivce, nadomak Vranja, a uveče će biti gost na lokalnoj "Televiziji Vranje".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.