DSS: Ministar Bradić u višestrukom sukobu interesa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Okt.2008, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DSS: Ministar Bradić u višestrukom sukobu interesa

BEOGRAD - Demokratska stranka Srbije zatražila je danas od premijera Mirka Cvetkovića da se izjasni da li je ministar kulture Nebojša Bradić u, kako se navodi, "višestrukom sukobu interesa".

DSS je u saopštenju navela da je Bradić istovremeno ministar kulture i upravnik Beogradskog dramskog pozorišta, kao i da se opera "Verter", u Bradićevoj režiji, od nedavno izvodi u Narodnom pozorištu koje je pod direktnom nadležnošću ministra kulture.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Portparol DSS-a Andreja Mladenović rekao je agenciji Beta da ta stranka do sada nije podnela prijavu protiv Bradića Republičkom odboru za rešavanje sukoba interesa, koji je po zakonu nadelžan za utvrđivanje sukoba interesa i izricanje odgovarajućih sankcija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

DSS: Bradić u sukobu interesa

Izvor: Mondo, 14.Okt.2008

Demokratska stranka Srbije zatražila je od premijera Mirka Cvetkovića da se izjasni da li je ministar kulture Nebojša Bradić u, kako se navodi, 'višestrukom sukobu interesa'.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.