DS ne treba da pravi vladu

Izvor: NaDlanu.com, 11.Jun.2012, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS ne treba da pravi vladu

BEOGRAD, 11. juna 2012. (Beta) - Član Demokratske stranke (DS) i bivši premijer Srbije Zoran Živković izjavio je u ponedeljak da ta stranka ne treba da pravi vladu i da je i za nju i za Srbiju "dobro da ode u opoziciju".

BEOGRAD, 11. juna 2012. (Beta) - Član Demokratske stranke (DS) i bivši premijer Srbije Zoran Živković izjavio je u ponedeljak da ta stranka ne treba da pravi vladu i da je i za nju i za Srbiju "dobro da ode u opoziciju".Živković je za televiziju B92 rekao da >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << DS "mora da se otrezni posle velikog poraza, da se vidi ko je kriv za poraz, koji su potezi i politika doveli do toga".Kako je istakao, rešenje problema bilo bi zakazivanje Skupštine DS-a na kojoj bi "svi funkcioneri ponudili svoje mandate na proveru"."Mislim da ekipa koja je izgubila izbore i dovela DS i Srbiju u ovu situaciju nema pravo da vodi DS", rekao je Živković i dodao da se "priča" da će Skupština DS biti održana u septembru.Prema njegovoj oceni, zbog onoga što su radili i govorili u prethodnom periodu nikoga sa političke scene ne kvalifikuje da preuzme odgovornost i sprovede nepohodne mere.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.