Izvor: Blic, 13.Nov.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS će dati novog premijera

DS će dati novog premijera

Predsednik Srbije i predsednik DS Boris Tadić izjavio je da je apsolutno ubeđen u izbornu pobedu demokratskih i proevropskih snaga u Srbiji i izrazio uverenje da će građani glasati za DS, kao stranku koja je spremna da preuzme odgovornost.

- Očigledno je da postoje dva ključna izbora: DS ili Srpska radikalna stranka. To su dve suprotstavljene ili sukobljene politike - ocenio je Tadić u intervjuu Fonetu. On je precizirao da će glavne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << teme DS u kampanji biti bolji život građana i članstvo u EU. Tadić je rekao da DS ima nekoliko kandidata za premijera, ali je istakao da će sam odrediti ko će to biti.

'Sam ću odrediti kandidata za premijera, a njegova obaveza će biti da vodi državnu politiku koja će biti dogovorena na demokratski način, i taj čovek, ili žena, imaće obavezu da svakoga dana ispunjava svoje obaveze', naglasio je Tadić.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.