DS: Živković nije oteran

Izvor: B92, 20.Jul.2012, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Živković nije oteran

Beograd -- Predsednik Opštinskog odbora DS na Vračaru Bogdan Tatić demantovao je vest da iz ovog odbora izbacuju bivšeg premijera Zorana Živkovića.

"Ni protiv jednog člana odbora se ne vodi disciplinski postupak, pa ni protiv gospodina Živkovića," ističe Tatić za "Novosti".

"Poslednje okupljanje imali smo 3. jula kada je, nakon izborne skupštine, održan konstitutivni sastanak na kome je izabrano novo rukovodstvo Opštinskog odbora. Dnevni red sa te sednice je dostupan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << javnosti i može se videti da ne postoji tačka koja se tiče smene Zorana Živkovića. Posle toga se više nismo sastajali."

Bivši premijer Srbije Zoran Živković rekao je u petak za "Novosti" da se on nijednom prilikom nije ogrešio o stranački statut, pa mu je tim pre bilo nelogično da mu se sprema izbacivanje.

"Drago mi je što čujem da odbor kome pripadam nije pokrenuo inicijativu o mom razrešenju, jer za to i ne postoji razlog. Pre izborne skupštine uredno sam dobio celokupni materijal, ali nažalost bio sam sprečen da glasam."

U medijima se danas pojavila informacija da je opštinski odbor DS na Vračaru dobio nalog iz vrha stranke da isključi Zorana Živkovića.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DS Vračar: Živković nije oteran

Izvor: S media, 20.Jul.2012

Vest da su demokrate na Vračaru dobile nalog da iz svog odbora izbace Zorana Živkovića nije tačna...Predsednik Opštinskog odbora DS na Vračaru Bogdan Tatić dementovao je u petak za "Novosti" da se bivšem premijeru Srbije sprema "šut karta"..."Ni protiv jednog člana odbora se ne vodi disciplinski...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.