DS: Vučiću, hoćeš li sve da nas uhapsiš?

Izvor: S media, 16.Okt.2012, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Vučiću, hoćeš li sve da nas uhapsiš?

Borba protiv korupcije, koju beskompromisno sprovodi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić, te hapšenje predsednika opština koji su članovi Demokratske stranke, iz ove stranke S media portalu prosleđeno je saopštenje.

"Demokratska stranka pita Vladu Srbije da li planira da u naredne četiri godine hapsi sve članove Demokratske stranke da bi sakrila svoju nesposobnost i katastrofalne poteze ili će umesto političkog progona početi da se bavi problemima >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ljudi", navedeno je u saopštenju.

Demokrate dalje navode da "u danu kada smo saznali da će nam verovatno biti ponovo uvedene vize, zbog neumerenih i opasnih izjava Ivice Dačića, Vlada se hitno okrenula hapšenju kao meri zataškavanja istine".

"Umesto da javnost sazna zašto smo se za dva meseca vratili u devedesete sa nestašicama i zatvorenim granicama, u Bojniku se hapsi i u pritvoru zadržava bivši predsednik opštine iz Demokratske stranke. DS neće štititi nikoga ko je kriv i ogrešio se o zakon, podržavaće sve što Vlada radi u borbi protiv korupcije, ali se opravdano pita da li je moguće da glavna vest u Srbiji bude pronevera 150.000 dinara datih za socijalno ugrožene, a da pritom nijedna prijava o kupovini odbornika, podmićivanju i nasilju nad njima nije rešena, kada se zna da je nova većina u Novom Sadu uspostavljena uz pomoć glasova koji su dobijeni kupovinom romskih glasova", navedeno je u saopštenju DS-a.

Kada svi takvi slučajevi, kao i visoka korupcija u vladajućim strankama budu ispitani DS će verovati u principijelnu borbu i dobre namere. U međuvremenu, kako su navele u saopštenju, demokrate podsećaju Vladu Srbije da se građani ne mogu hraniti i grejati hapšenjima, niti će to da spreči ukidanje bezviznog režima.

U Leskovcu je juče uhapšen bivši predsednik Opštine Bojnik zbog sumnje da je novcem iz opštinskog budžeta podmićivao glasače na minulim izborima da bi glasali za Demokratsku stranku. Opširnije OVDE!

(S media)

Foto: DS

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.