DS: Vučić obmanjuje Novosađane najavom otvaranja fabrike

Izvor: Blic, 15.Nov.2015, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Vučić obmanjuje Novosađane najavom otvaranja fabrike

Opoziciona Demokratska stranka (DS) optužila je danas predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića da je "ponovo obmanuo" građane Novog Sada najavom da će do kraja godine u tom gradu biti otvorena fabrika u kojoj će se zaposliti 3.000 ljudi.

"Vučić je sve svoje poslednje uspehe u manipulaciji masama postigao tako što je dosledno poštovao načelo: što veća laž, to veća verovatnoća da će ljudi poverovati. On očigledno ne vidi razlog da drugačije radi, ni u slučaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Novog Sada", navodi se u saopštenju DS-a.

Ta stranka je od Vučića i gradonačelnika Novog Sada i funkcionera Srpske napredne stranke Miloša Vučevića zatražila da saopšte naziv firme koja će navodno otvoriti tri hiljade radnih mesta, kao i da kažu čime taj investitor garantuje da će zaista zaposliti tako veliki broj ljudi, u kom roku će ta radna mesta biti otvorena i koliko će to koštati građane Novog Sada.

Novosadski odbor DS-a je ocenio da će, ukoliko Vučić i Vučević uskrate javnost za odgovore na navedena pitanja, biti jasno da je u pitanju još jedna "predizborna bomba" u predstojećoj kampanji za lokalne izbore.

Prema navodima DS-a, otvaranje takve fabrike bila bi lepa vest, ali do kraja godine neće početi ni gradnja tolike fabrike, "a kamoli da će biti otvorena".

"U preostalih mesec i po dana, koliko je ostalo do kraja ove godine, moguće je napraviti samo maketu fabrike i, eventualno, sklepati neobavezujući memorandum o namerama s nekom firmom koja će pristati da glumi zainteresovanog investitora u još jednom 'dramskom komadu sa smejanjem i plakanjem'", piše u saopštenju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DS: Vučić obmanjuje Novosađane

Izvor: Beta, 15.Nov.2015

Opoziciona Demokratska stranka (DS) optužila je danas predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića da je "ponovo obmanuo" građane Novog Sada najavom da će do kraja godine u tom gradu biti otvorena fabrika u kojoj će se zaposliti 3.000 ljudi."Vučić je sve svoje poslednje uspehe u manipulaciji masama...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.