DS: Neprihvatljivo da Vučić kaže da međunarodna zajednica laže

Izvor: NaDlanu.com, 09.Jun.2014, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Neprihvatljivo da Vučić kaže da međunarodna zajednica laže

Apsolutno je neprihvatljiva izjava Vučića da ambasadori i međunarodna zajednica "lažu i vrše pritisak na medije" da bi vodili kampanju protiv njega, ocenio DS.

"(Premijer Srbije Aleksandar) Vučić je u svojoj borbi protiv zamišljenih unutrašnjih neprijatelja otišao korak dalje i današnjim neprihvatljivim optužbama pokušava da celu zemlju, sve građane i građanke, posvađa sa međunarodnom zajednicom", navodi se u saopštenju DS.

Prema navodima te stranke, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Vučić iznosi izuzetno opasne tvrdnje radi ličnog marketinga, braneći se od medijske hajke, koju vidi samo on.

"Iako je sukob sa međunarodnom zajednicom nešto što Aleksandar Vučić vrlo dobro poznaje, a retorika koja vodi u taj sukob jeste retorika koja mu je najbliža, DS nema nameru da dozvoli da građani i građanke Srbije budu uvučeni u zamišljene borbe predsednika Vlade koji na taj način zloupotrebljava svoju poziciju i pokazuje vrhunsku neodgovornost prema državi zbog želje za ličnom promocijom", saopštio je DS.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ima dokaze da mnogi iz međunarodne zajednice, među kojima i neki ambasadori, pritiskaju medije da vode kampanju protiv njega i njegove porodice.

"I sve što radi zamenica šefa misije OEBS-a u Srbiji Pola Tide je pritisak na medije da vode kampanju protiv mene. Misle da ću moliti boga da prestanu. Nećete me ućutkati i neću nikada da ućutim, jer ja govorim istinu, a oni lažu", rekao je Vučić u Vladi Srbije.

Vučić nije naveo kojim dokazima raspolaže, niti koji ambasadori pritiskaju medije.

Izvor: Beta

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.