DS: Đaci i nastavnici u Srbiji neće biti adekvatno sanitarno zaštićeni, uz maske potrebni i viziri

Izvor: Danas, 13.Avg.2020, 16:20

DS: Đaci i nastavnici u Srbiji neće biti adekvatno sanitarno zaštićeni, uz maske potrebni i viziri

Odbor Demokratske stranke za prosvetu je danas saopštio da deli zabrinutost građana Srbije što pred septembarski početak školske godine "ne postoji jasan plan" kako će se odvijati nastava, a ministar Mladen Šarčević "pere ruke" od odgovornosti i "prebacuje je na roditelje, nastavnike i škole".

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

DS: Djaci i nastavnici u Srbiji neće biti adekvatno sanitarno zaštićeni, uz maske potrebni i ...

Izvor: Beta, 13.Avg.2020

Odbor Demokratske stranke za prosvetu je danas saopštio da deli zabrinutost gradjana Srbije što pred septembarski početak školske godine "ne postoji jasan plan" kako će se odvijati nastava, a ministar Mladen Šarčević "pere ruke" od odgovornosti i "prebacuje je na roditelje, nastavnike i škole".Stranka...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.