DRUGO IZVLAČENJE U IGRI UZMI RAČUN I POBEDI: Sreću donose Kubura, dve Lene, Snežana Savić, u toku je izvlačenje vaučera za robne nagrade!

Izvor: Kurir, 10.Mar.2018, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRUGO IZVLAČENJE U IGRI UZMI RAČUN I POBEDI: Sreću donose Kubura, dve Lene, Snežana Savić, u toku je izvlačenje vaučera za robne nagrade!

Imena dobitnika biće objavljena i na internet stranicama Vlade Republike Srbije i nagradne igre www.uzmiracun.rs

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Završeno drugo izvlačenje nagradne igre "Uzmi račun i pobedi": Ovo su srećni dobitnici, a novi vlasnik stana u Beogradu nije iz prestonice!

Izvor: BKTV News, 10.Mar.2018

Završeno je i drugo izvlačenje nagrada u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi"...Stan u beogradskom naselju Braće Jerković dobio je Uroš Protić iz Arilja...Dobitnici automobila "fijat 500l" su: Stana Profirović, Milica Paunović, Margit Matatić, Vesna Cvetkovski, Nebojša Mirković, Nevenka...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.