DRAMATIČAN SNIMAK IZ JAPANA: Pogledajte kako se pilot jedva izborio sa vetrom od 215 km na sat, avion krenuo nosem ka zemlji! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 29.Avg.2018, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMATIČAN SNIMAK IZ JAPANA: Pogledajte kako se pilot jedva izborio sa vetrom od 215 km na sat, avion krenuo nosem ka zemlji! (VIDEO)

Dramatičan snimak pokazuje koje je sve probleme pilot jednog boinga imao pri sletanju na tokijski aerodrom Narita usled tajfuna Simaron koji je ovih dana pogodio tu zemlju.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

DRAMATIČAN PRIZOR Zbog vetra od 215 km/h pilot jedva upravljao avionom (VIDEO)!

Izvor: Prva.rs, 30.Avg.2018, 10:19

Tajfun Simaron koji je ovih dana pogodio Japan izazvao je i velike probleme u avio saobraćaju pa je zbog kojega otkazano 300 letova. Vetrovi su duvali oko 215 kilometara na sat, a koliko je to bilo dramatično pokazuje snimak na kom se vidi kako je pilot jednog od aviona pokušao letelicu da prizemlji.. Dramatičan...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.