DRAMA U AMSTERDAMU! NOŽEM NASRTAO NA PROLAZNIKE, IZBO DVOJE: Policija ranila napadača na železničkoj stanici (VIDEO)

Izvor: Kurir, 31.Avg.2018, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA U AMSTERDAMU! NOŽEM NASRTAO NA PROLAZNIKE, IZBO DVOJE: Policija ranila napadača na železničkoj stanici (VIDEO)

Holandska policija je danas ranila osumnjičenog za napad na železničkoj stanici u Amsterdamu, u kome je povređeno dvoje ljudi, saopštili su zvaničnici.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Amsterdam: Policija ranila napadača na železničkoj stanici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Avg.2018

Holandska policija je danas ranila osumnjičenog za napad na glavnoj železničkoj stanici u Amsterdamu, saopštili su zvaničnici...Policija je na Tviteru saopštila da su dve osobe ranjene nožem u tom napadu, javio je AP...Tunel koji prolazi ispod stanice zatvoren je nakon incidenta...Za sada nije...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Muškarac NOŽEM nasrtao na prolaznike i ranio nekoliko, policija ga je ODMAH uhapsila (VIDEO)

Izvor: Blic, 31.Avg.2018

Tri osobe su ranjene, uključujući napadača, u napadu nožem unutar železničke stanice u Amsterdamu, rekli su izvori u holandskoj policiji, javio je AFP.

Nastavak na Blic...

HAOS U AMSTERDAMU! Nožem nasrtao na PROLAZNIKE, policija osula paljbu, IMA RANJENIH! (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2018

Drama na glavnoj železničkoj stanici..Holandska policija je danas ranila osumnjičenog za napad na glavnoj železničkoj stanici u Amsterdamu, saopštili su zvaničnici...Pročitajte i: ..Policija je na Tviteru saopštila da su dve osobe ranjene nožem u tom napadu, javio je AP...JUST IN: A suspect...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.