Izvor: Blic, 07.Sep.2023, 05:01

DO IZBORA ČETIRI PUTA Opozicija ih traži, vlast je "oduševljena idejom", a ovo su načini kako bi do njih zaista moglo da dođe

Deo parlamentarne opozicije, onaj koji organizuje proteste "Srbija protiv nasilja", pre dva dana blokirao je zasedanje Skupštine Srbije tražeći vanredne parlamentarne i beogradske izbore. Ekspresno im je stigla reakcija predsednika parlamenta Vladimira Orlića koji je rekao da "sa oduševljenjem prihvata ideju i inicijativu", a poznavaoci zakonskih procedura za "Blic" kažu da do njih vode četiri puta: od raspuštanja parlamenta na predlog Vlade do ostavke premijerke Ane Brnabić.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.