DIGLA SE I PRIŠTINA: Specijalci ROSU gomilaju snage prema jugu Srbije i Makedoniji!

Izvor: Kurir, 11.Maj.2015, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DIGLA SE I PRIŠTINA: Specijalci ROSU gomilaju snage prema jugu Srbije i Makedoniji!

Oni su podeljeni u dve grupe, jedna je stacionirana na prelazu prema Makedoniju Đeneral Janković (Hani i Elezit), a druga na potezu prema Srbiji i Makedoniji, u blizini Gnjilana

PRIŠTINA - Posle događaja u Kumanovu i informacija da je u terorističkoj grupi bilo građana s Kosova, Priština je uputila pripadnike specijalne policijske jedinice ROSU na granicu s Makedonijom.

Oni su podeljeni u dve grupe, jedna je stacionirana na prelazu koji povezuje Kosovo i Makedoniju >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Đeneral Janković (Hani i Elezit), a druga na delu koji povezuje Kosovo sa Srbijom i Makedonijom, u blizini Gnjilana.

Foto: Youtube printscreen

http://www.youtube.com/watch?v=7YvDs6cnINA

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.