DEMONTRACIJE U GLAVNOM GRADU KATALONIJE PRAVE VELIKE PROBLEME: Real i Barselona odbili zamenu domaćinstva El Klasika

Izvor: Kurir, 16.Okt.2019, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEMONTRACIJE U GLAVNOM GRADU KATALONIJE PRAVE VELIKE PROBLEME: Real i Barselona odbili zamenu domaćinstva El Klasika

Rukovodstvo španske La Lige htelo je da predstojeći El Klasiko, zakazan za 26. oktobar na Kamp nou, "premesti" u Madrid, ali su klubovi odbili taj predlog, prenose tamošnji mediji.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Real i Barselona odbili zamjenu domaćinstva El Klasika

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Okt.2019

Rukovodstvo španske La Lige htjelo je da predstojeći El Klasiko, zakazan za 26. oktobar na Kamp nou, "premjesti" u Madrid, ali su klubovi odbili taj prijedlog, prenose tamošnji mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

POMERA SE EL KLASIKO Omraženom Realu nije sigurno u buntovnoj Kataloniji

Izvor: 011vodič.com, 17.Okt.2019, 09:48

Fudbal trpi zbog politike. U Španiji bi 26. oktobra trebalo da bude odigran EL Klasiko, ali od toga, po svemu sudeći, neće da bude ništa. Vlada ove zemlje je, naime, protiv igranja derbija na Kamp Nou, Barselona – Real, koji je zakazan za sledeću subotu, 26. oktobar.. U Evroligi se danas (19:00)...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.