Cvetković  zvao Nikolića

Izvor: Glas javnosti, Tanjug, 26.Nov.2008, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvetković zvao Nikolića

BEOGRAD - Šef poslaničke grupe Napred, Srbijo Tomislav Nikolić saopštio je juče da su poslanici Srpske napredne stranke od predsednika Vlade dobili poziv za sastanak povodom donošenja mera za suzbijanje ekonomske krize, prenosi Tanjug.

Nikolić je rekao da je premijer u pismu toj poslaničkoj grupi naveo da vlada analizira efekte ekonomske krize, saradnju sa MMF-om i druge mere koje namerava da preduzme u suzbijanju krize i uspostavljanju boljeg poslovnog ambijenta.

On >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << je preneo da se u pismu navodi da vlada o merama koje treba preduzeti predviđa sastanke sa predstavnicima poslaničkih grupa, ali je ocenio da „nema smisla da se vlada obraća poslaničkim grupama o merama koje je već trebalo preduzeti“.

Neverni Toma jos ima obraza da se pojavljuje !!!! ???? Crni Tomo pa ko Vama jos moze da veruje sem ona saka izdajnika koja ode kod Vas iz neke koristi

Tuga za Srbiju i SRPSTVO jer smo Vami verovali

Izgleda da su u SRS ostali samo retardi.

Svi izbori u lokalu i sve ankete pokazuju da SRS jedva mozete da predjete cenzus dok Vam je "izdajnik" odneo dve trcine glasova.

Inace ja licno bih voleo da i oni budu saka jada kao sto ste postali i vi radikali.

PS

Kucici progledaju posle nedelju dana

vreme je i vama da progledate jer su prosli meseci.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.