Izvor: Blic, 07.Nov.2010, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvetković u Egiptu

Predsednik Vlade Srbije Mirko Cvetković boravićedanas i sutra u zvaničnoj poseti Arapskoj Republici Egipat i razgovarati u Kairu sa sa predsednikom Hosnijem Mubarakom, premijerom Ahmedom Nazifom i predsednikom Narodne skupštine Ahmedom Fahti Sururom.

Cvetković će govoriti na Poslovnom forumu na kojem će učestvovati predstavnici najznačajnijih kompanija iz Egipta i Srbije.

Tokom posete biće potpisani i bilateralni sporazumi iz oblasti nauke i tehnološke saradnje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << telekomunikacija kao i oblasti kulture i umetnosti. Cvetković će prisustvovati otvaranju izložbe Dani kulture Srbije u Egiptu u dvorcu princa Taza.

U delegaciji sa premijerom Srbije su ministar trgovine i usluga Slobodan Milosavljević, ministar životne sredine i prostornog planiranja Oliver Dulić i ministar kulture Nebojša Bradić, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Cvetković u Egiptu

Izvor: S media, 07.Nov.2010

Predsednik Vlade Srbije Mirko Cvetković stigao večeras u Egipat. Tokom zvanične dvodnevne posete Cvetković će razgovarati u Kairu sa sa predsednikom Hosnijem Mubarakom, premijerom Ahmedom Nazifom i predsednikom Narodne skupštine Ahmedom Fahti Sururom...Predsednik Vlade Srbije Mirko Cvetković doputovao...

Nastavak na S media...

Premijer Cvetković u poseti Egiptu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Nov.2010, 03:47

BEOGRAD -..Premijer Srbije Mirko Cvetković danas je, susretom s predsednikom Egipta Hosnijem Mubarakom, započeo zvaničnu posetu toj afričkoj zemlji...Predsednik Vlade Srbije će se sastati i sa egipatskim kolegom Ahmedom Nazifom i predsednikom Narodne skupštine Ahmedom Fahti Sururom...Cvetkovića...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Cvetković u Egiptu

Izvor: Capital.ba, 08.Nov.2010

KAIRO, Premijer Srbije Mirko Cvetković danas počinje dvodnevnu posjetu Egiptu, tokom koje će se sastati sa zvaničnicima te zemlje i govoriti na poslovnom forumu. Biće potpisani bilateralni sporazumi iz oblasti nauke i tehnološke saradnje, telekomunikacija, kulture i umjetnosti. Premijer će se...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.