Cvetković:Srbija posvećena punoj saradnji sa tribunalom

Izvor: Politika, 15.Nov.2010, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvetković:Srbija posvećena punoj saradnji sa tribunalom

BEOGRAD – Vlada Srbije i svi nadležni organi uptopunosti su posvećeni punoj saradnji sa Haškim tribunalom i da se kontinuirano preduzimaju svi mogući napori kako bi i preostali begunci bili izvedni pred ovaj sud, istakao je danas premijer Mirko Cvetković na sastanku sa glavnim tužiocem Haškog tribunala Seržom Bramercom.

„Smatram da proces saradnje Srbije sa Hagom karakteriše postojanje nesumnjive političke volje i visok stepen saradnje na tehničko-operativnom nivou. Obaveza >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << Srbije je da svi koji su počinili zločine budu izvedeni pred lice pravde”, istakao je premijer Cvetković.

Iz premijerovog kabineta je saopšteno da su na sastanku Cvetkovića i Bramerca precizirai nardni koraci Srbije u saradnji sa Haškim tribunalom.Na sastanku su precizirani naredni koraci Srbije u saradnji sa Haškim tribunalom.

Tanjug

objavljeno: 15/11/2010

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.