Cvetković: Sigurno dobijamo izbore

Izvor: B92, 05.Jul.2011, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvetković: Sigurno dobijamo izbore

Beograd -- Premijer Mirko Cvetković izjavio je da je siguran da će koalicija koja je sada na vlasti osvojiti većinu i na predstojećim izborima.

"Sigurno je da nema šanse da izgubimo izbore. Ja mislim da će ova koalicija i nakon izbora imati mogućnost da vodi dalje Srbiju", ocenio je Cvetković.

Cvetković je rekao da takvo uverenje temelji pre svega na značajnim rezultatima koje je ova Vlada postigla, na šta upućuje i činjenica da su kritike opozicije više politički >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << marketing i nemaju osnova, a ne nude ni rešenja.

"Naši najveći problemi su bili ekonomski i to zbog svetske ekonomske krize, i van toga ja ne vidim osnov za neku ozbiljniju kritiku. Sa izlaskom iz krize otvaraju se nove perspektive", istakao je premijer Srbije.

Cvetković je najavio i da će vlada u narednim danima preporučiti organima upravljanja u javnim preduzećima da otvore konkurse za rukovodeća mesta, kako bi se na taj način započeo proces profesionalizacije upravljanja javnim preduzećima.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.