Izvor: Glas javnosti, 03.Feb.2010, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvetićanin neće orden Mesića?

BEOGRAD - Tvrdnje zagrebačkih medija da je Stjepan Mesić, zbog pogoršanja odnosa dve države, odbio da uruči orden bivšem srpskom ambasadoru u Hrvatskoj Radivoju Cvetićaninu su netačne i tendenciozne, izjavila je Danja Šilović-Karić, šef informativne službe predsednika Hrvatske.

Ona navodi da se nijednog trenutka nije postavljalo pitanje da li će se Cvetićaninu dodeliti priznanje ili ne. Predsednikov savetnik je putem telefona obavestio Cvetićanina, koji je obećao da će >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << potvrditi da li dolazi na dodelu.

- Ali, 28. januara poslao je mejl u kojem nas obaveštava da neće moći da dođe na dodelu. I to je sva istina o ovom slučaju - zaključuje Karićeva.

Ipak, pojavila se informacija da će srpskom diplomati orden biti naknadno uručen.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.