Izvor: Danas, 10.Sep.2023, 23:31

Ćulibrk u „Utisku“: Da li u Skupštini i Vladi za doručak jedu taj parizer od 250 dinara, neka ga Vučić prvi pojede, pa onda ponudi građanima

Glavni i odgovorni urednik nedeljnika NIN Milan Ćulibrk ocenio je u "Utisku nedelje" kako je predsednik Srbije Aleksandar Vučić poslednjim najavljenim merama "razvalio rebalans budžeta odmah nakon što je isti izglasan". Ćulibrk je upitao i kako je moguće da pakovanje soka od jabuke od dva litra košta samo 80 dinara ili kako kilogram mesne prerađevine može da košta 250 dinara, dok kilogram mesa košta 750 dinara.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Ćulibrk: Da li u Skupštini i Vladi jedu parizer od 250 dinara?

Izvor: Radio 021, 11.Sep.2023, 08:58

Da li u Skupštini, Vladi Srbije i drugim izvršnim organima vlasti za doručak parizer za 250 dinara o kom je pričao predsednik Aleksandar Vučić?

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.