Izvor: Blic, 11.Dec.2002, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čović: Srbija ispala smešna

Čović: Srbija ispala smešna

BEOGRAD - Neuspeh novog ciklusa predsedničkih izbora pokazuje da su se građani zamorili od sukoba predstavnika demokratskih snaga, zbog čega bi bilo dobro da dođe do dijaloga suprotstavljenih strana. Moguće je da glasači te sukobe kazne na sledećim izborima - ocenio je juče Nebojša Čović, lider Demokratske alternative.

Ishod ponovljenog ciklusa predsedničkih izbora u Srbiji Čović je prokomentarisao rečima da se, 'nažalost, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ostvarila njegova slutnja da će Srbija opet ispasti smešna'. On smatra da su na proteklim izborima 'svi postali gubitnici'. Lider DA istakao je da primedbe DSS na valjanost biračkih spiskova jesu činjenica, ali i da te primedbe 'imaju veću težinu kada se na njima insistira pre, nego posle izbora'.

- Ne verujem da će Koštunica ići zajedno sa Šešeljem na obaranje Vlade. Prvenstveno zato što je Šešelj samo korišćen da obesmisli ideju izbora - rekao je Čović.

N. M. J.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.