Član SDP-a ostaje predsednik SO Prijepolje

Izvor: S media, 02.Jul.2010, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Član SDP-a ostaje predsednik SO Prijepolje

Predstavnik Sandžačke demokratske partije (SDP) Jusuf Muškić ostaće predsednik Skupštine opštine Prijepolje, rečeno je danas na konferenciji za novinare SDP-a.

Muškić i predsednik Opštinskog odbora SDP-a Esad Hodžić su na konferenciji naveli da glasine da ima krize u SDP-u zbog navodne podrške Muškića muftiji Muameru Zukorliću nisu istinite, već su "proizvod mašte zlobnika".

Objašnjavajući svoje odsustvo sa javne i političke scene od izbora za >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << nacionalne savete, Muškić je rekao da je najpre bio bolestan a zatim je koristio godišnji odmor.

Prema njegovim tvrdnjama, opozicija je u toj činjenici pronašla povod za spekulacije o navodnoj ostavci ili smeni.

Predsednik Opštinskog odbora SDP-a Esad Hodžić je naglasio da unutar stranke i njenog odborničkog kluba u Skupštini opštine vlada jedinstvo i nepodeljen stav o svim bitnim pitanjima za gradjane opštine Prijepolje.

"Pažljivo pratimo rad i ponašanje naših kadrova izabranih na funkcije u lokalnoj vlasti i u skladu sa tim ćemo eventualno povlačiti odredjene poteze", rekao je Hodžić.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.