Izvor: RTV 5, 22.Apr.2012, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćirković: Brži razvoj agrara (video)

Zoran Petrović i Ivan Miletić, iz Donjeg Medjurova, u kome postoji oko 40-ak uspešnih poljoprivrednika, kažu da za sada dobro žive od svog rada, ali da im je pomoć grada ipak neophodna.
"Seljaka niko neće da podrži. Na carini prodje sve i svašta i  stigne u Srbiju", kaže Zoran Petrović, povrtar iz Donjeg Medjurova.
Kandidat DS-a za gradonačelnika Dragoslav Čirković kaže da 200 miliona dinara koliko se trenutno izdvaja iz gradske kase nije dovoljno za razvoj agrara.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTV 5 << /> "Ono što grad mora sigurno da uradi, to je da ova sela koja okružuju Niš budu bogata sela. Treba duplirati tu stavku u budžetu kad je u pitanju poljoprivreda", rekao je Dragoslav Čirković, kandidat DS-a za gradonačelnika Niša.
Iako je u ataru ovog sela nikla nova industrijska zona meštani se žale na neuredjenu infrastrukturu. Nedostaju im kanalizacija, asfaltirane ulice i brza veza sa gradom.

Nastavak na RTV 5...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV 5. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV 5. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.