Ćelo nađen mrtav u stanu

Izvor: Glas javnosti, 18.Dec.2008, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćelo nađen mrtav u stanu

SARAJEVO - Ismet Bajramović Ćelo (42), bivši komandant vojne policije Armije Bosne i Hercegovine, pronađen je juče mrtav u svom stanu u Sarajevu. Bajramovića je u zaključanom stanu u naselju Ciglana u Sarajevu pronašao njegov brat. Portparol MUP-a KS Dragan Mioković je rekao da uzrok Bajramovićeve smrti još uvek nije poznat, a da će se formirati tim koji će istražiti ovaj slučaj. Posle obdukcije će se znati da li se radi o ubistvu ili samoubistvu.

Nezvanično se priča >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << da je Bajramović preminuo usled prekomerne doze narkotika.

Međutim, juče su Sarajevom kružile i priče da se Bajramović ubio prekjuče u Kliničkom centru Koševo, gde se lečio na kardiovaskularnoj klinici. Prema ovoj verziji, Bajramović je navodno u bolesničkoj sobi ispalio u sebe jedan metak iz pištolja, a da tom prilikom niko nije povređen.

Nakon ranjavanja u ratu, kada mu je metak prošao pored srca, Bajramović je u poslednje vreme imao problema sa zdravljem, pa je zbog srčanih tegoba neko vreme proveo na lečenju u Centru za srce Kliničkog centra Sveučilišta u Sarajevu.

UBIJAO SRBE

Isti je magazin Ćelu prozvao četvrtim čovekom BiH u ratnim danima (iznad njega bili su samo Alija Izetbegović, Rasim Delić i Kerim Lučarević). Zbog ratnih zločina koje je počinio u Sarajevu za vreme rata Ćelu je tražio i Interpol, a optuživan je da je zlostavljao i ubijao srpske civile u Centralnom zatvoru i u kasarni „Viktor Bubanj“. Ali, Ćelo zbog ovih zločina nikad nije osuđen.

sledeci na tapetu...naser(onja) oric.....

Kriminalci ne zive dugo. Jedino to moze biti utjeha postenim ljudima.

Kakav heroj? Bandit nepismeni nije mogao podnijeti "teret slave" pa je morao umrijeti.

Nije mi ga ni malo zao. Ubijao je i izivljavao se na ne samo nad Srbima vec na svim ljudima.

Neka mu dragi Allah podari dzehenem.

celo je bio najveci king u cijeloj Bosni....znao ga je svako...i malo djete....ko bi ga ugledao tresao bi seeee.....za mene je on odbranio sarajevo od cetnika...sto jest istina......celo-kralj mafije,i najveci king

Hahahahhaha i ocigledno nepismen kao i ti...(king??? hahahah)...Tip izgleda kao obican debil iz nekog loseg americkog filma iz 80-tih godina proslog veka.....Sve u svemu; smesno....

Има Бога!

gospodine Aleksandre........nemoj reci ima boga.......jer takvih kao sto je Bajramovic u Srbiji ima milion..........koji su pocinili jos gore zlocine.........zato bolje ti je da cutis.......

У сваком случају један Измет мање!

Гос'н Анониман...Нико из моје јединице. А да Бога има, то је очигледно. Ја знам неке од Бајрамовића и сви су добри људи, покварених јабука има свугде...иии, то за милион поганих Срба, да нас има толико поганих зар би нас кроз, скоро или ускоро, три светска рата таманили толико!?...реторичко питање...!. А ја ћу да причам где хоћу и како хоћу и како и где ми на памет падне, у новинама, на улици, у кафани или у сред биоскопске сале...ти си анониман био и остаћеш али када Богу одеш на истину анонимност се не рачуна, и твоје пљување по милиону неког народа има да ти се врати. Ћело је био криминалац од малих ногу и за њега није постојала реч НЕ, узимао је шта је хтео када је хтео и где је хтео и нико није могао да га спречи. Због свега што је учинио, заслужио је да оде Богу на исповест, штета да са њим не оду и остали...Бог има разлога зашто их држи на овој планети...баш као и тебе или мене. .о)

Ovaj svet e sada malo bolje mesto jer je jedan KRVNIK I SLJAM manje u njemu.

Nadam se da sada lepo goru i paklu (posto je ipak poreklom hriscanin).

Who the fuck is Ismet Bajramović Ćelo?????

Поразна чињеница за однос Америке и Европе према Србима: ЗЛОЧИНЦИ НАД СРБИМА НЕ ОДГОВАРАЈУ, него умиру „природном“ смрћу и у својим пороцима. Ето, овоме „Ћели“ нису подигли оптужницу ни за 13 година од завршетка рата у Босни и Херцеговини, али се зато прогања сваки истакнути мислећи Србин. Професор доктор Војислав Шешељ чами у Хашком казамату 6 (шест) година БЕЗ КРИВИЦЕ, за „вербални деликт“, а служе се свим криминалним радњама да га оптуже. Срби се у том АНТИСРПСКОМ ХАШКОМ ТРИБУНАЛУ ОСУЂУЈУ на десетине година затвора, а злочинци Муслимани, Албанци, Хрвати се или ослобађају оптужнице или се оптужнице не подижу против њих.

Још један од хиљаде доказа да Америка и Европа свим средствима и на све начине, прво бомбардерске, а данас „допустиве“, раде на уништавању Срба и српског постојања.

Суштина активности Америке и Европе је антисрпска.

ovdje se prica o smrti jednog teskog kriminalca. zar ne? i kako se onda opet uspije doci do prica o srbima, zlocinima, muslimanima, hrvatima, haskom tribunalu itd itd.

cinjenica je da je Celo bio jedan od prvih, zajedno sa sarajevskim taksistima, koji se digao da brani grad od koljaca koji su ga napali. a posto ni taksisti (nigdje na svijetu) nisu cvjecke mozemo reci da su obicno ti koje smatramo olosem oni koji se dignu da brane narod kad je to potrebno. i hvala im na tome, i hvala tom istom celi, koji jeste kriminalac i kriv je za mnogo toga, hvala mu sto je branio mene i moj grad od olosa koji ga je napao. a jasno je da su mu postupci poslije rata teski za svariti i nadasve kaznjivi.

a sve dok se budete lozili (svi zajedno, nevazno je li u hr, srb ili bih) na nacionaliste i glasali za njih, podrzavat ce te i izglasavati vlade koje rade sa i zive od faca poput cele. pa se vi preseravajte o hriscanskom porijeklu jednog ismeta bajramovica (prestalo je cak biti komicno citati takve idiotizme), o zemaljskoj kugli koja mrzi srbe, o bosancima koji su nevini i samo su ispastali (nije daleko od istine, ali budimo realni... niko tu nije cist), o hrvatima ciji je cilj istrijebiti srbe, samo nastavite, dok nas vlastiti politicari ne odvedu u takvo beznadje da ce i trenutna situacija onda izgledati kao 'dobra vremena kad se dobro zivilo'.

PRAVA FACA NAPAĆENA !

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ismet Bajramović Ćelo izvršio samoubistvo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Dec.2008, 16:37

SARAJEVO - Ismet Bajramović Ćelo (42) izvršio je danas samoubistvo u svom stanu u Sarajevu, potvrdio je portparol policije Dragan Mioković. Bajramović je pronađen mrtav u svom stanu u naselju Ciglane...On je godinama bio poznat policiji zbog brojnih krivičnih dela izazivanja opšte opasnosti koje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Šef sarajevske mafije pronađen mrtav

Izvor: 24sata, 17.Dec.2008

Okolnosti pod kojima je Bajramović stradao još uvek nisu poznate, ali je uzrok smrti verovatno uzimanje prekomerne doze narkotika, rekao je portparol MUP-a kantona Sarajevo Dragan Mioković.

Nastavak na 24sata...

Ćelo ubijen u stanu?

Izvor: Kurir, 18.Dec.2008

SARAJEVO - Ismet Bajramović Ćelo (42), nekadašnji komandant vojne policije u Sarajevu, pronađen je mrtav u svom sarajevskom stanu u naselju Ciglane. Policija obavlja uviđaj, a posle obdukcije će biti saopšteno da li je reč o ubistvu ili samoubistvu. Bajramović je godinama bio poznat policiji...

Nastavak na Kurir...

Šef sarajevske mafije pronađen mrtav

Izvor: Southeast European Times, 18.Dec.2008

18/12/2008..SARAJEVO, Bosna i Hercegovina (BiH) -- Šef mafije Ismet Bajramović-Ćelo, bivši komandant vojne policije, pronađen je mrtav u sredu (17. decembra) u svom stanu u sarajevskom naselju Ciglane. Okolnosti njegove smrti su nepoznate, ali policija veruje da je preminuo od preterane doze narkotika....

Nastavak na Southeast European Times...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.