Izvor: B92, 09.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čeku posetio porodicu Stijović

Kosovo Polje -- Predsednik Vlade Kosova Agim Čeku posetio je porodicu Stijović u selu Ugljare kod Kosova Polja.

Čeku je izrazio saučešće povodom tragične smrti njihovo dvoje dece, stradale u požaru. Čeku je potom obišao i zgarište stana prodice Stijović i izjavio da je došao kao građanin i premijer da izrazi saučešće povodom tragedije.

"Iskreno mi je žao što su uslovi u kojima su oni živeli doprineli da dođe do tragedije. Dužnost svih nas je da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se potrudimo da se ovako nešto više ne ponovi", rekao je Čeku i dodao da će kao premijer biti najsretniji ukoliko doprinese da svako živi slobodan u svojoj kući na svom imanju.

Za sutra je zakazana sahrana osamnaestomesečnog Branka i četvorogodišnje Anđele stradalih i požaru koji je izbio u njihovom domu u nedelju naveče.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.