Izvor: B92, 12.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čeku optužuje Srbiju za kriminal

Priština -- Agim Čeku zatražio veći pritisak na Beograd kako bi postao deo međunarodne saradnje u borbi protiv organizovanog kriminala.

Povodom zaplene kokaina u Makedoniji, oglasio se i kosovski premijer Agim Čeku koji je od međunarodne zajednice zatražio veći pritisak na Beograd, kako ne bi bio "izvoznik i organizator kriminala na Balkanu".

"Premijer Čeku je zatražio da se izvrši pritisak na Srbiju da ne bude organizator kriminala na Balkanu, da prekine veze sa ovim kriminalom i da osudi ljude koji su za to odgovorni, kao i da bude deo regionalne saradnje", rekla je Čekuova portparolka Ulpijana Ljama.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.