Izvor: S media, 08.Maj.2013, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čeka poziv šefa: Šutanovac traži dozvolu od Đilasa da izađe na crtu Šapiću

Dragan Šutanovac nezvanično najavio da će se suprotstaviti predsedniku Aleksandru Šapiću, piše "Blic".

Šutanovac neće zvanično objaviti kandidaturu sve dok prvo ne razgovara sa liderom DS Draganom Đilasom, piše “Blic”. Lider demokrata još ga nije pozvao na sastanak, kao što ga, uostalom, nije ni kooptirao u Predsedništvo stranke, kao što je uradio sa svim bivšim ministrima DS koji su ponudili da vrate svoj poslanički mandat u Skupštini Srbije, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << piše "Blic". Bivši visoki partijski i državni funkcioner sada je samo na poslaničkoj funkciji i bez uticajnog položaja u stranci.

Šapić je rekao da će 8. juna u stranci biti održani redovni izbori, da će se predsednik birati neposredno, kao i da se nada da će biti više kandidata. Šapić je, nezvanično, i ovog puta Đilasov favorit.

- Podržavam svačiju kandidaturu i voleo bih da bude što više kandidata. Još se nisam kandidovao i neću u medijima voditi kampanju. Imam puno posla oko lokalnih izbora u Zemunu - rekao je Šapić.

(Blic)

Foto:PrtSc/youtube

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.