Čedomir Jovanović u bolnici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jan.2021, 20:40

Čedomir Jovanović u bolnici

Lider LDP Čedomir Jovanović potvrdio je za Tanjug da je danas popodne hospitalizovan u KBC "Dragiša Mišović", zbog bolova u grudnom košu i stomaku.

Jovanović je smešten na odeljenje hirurgije, svestan je, u stabilnom stanju.

Nije bilo potrebe da se "priključuje" na kiseonik.

Urađen je i prvi snimak, prema kome nema upalu pluća, a čekaju se rezultati testiranja na covid 19.

Jovanović je u julu 2020. bio pozitivan na koronu i tada je imao tešku upalu pluća, zbog čega je bio na Infektivnoj klinici.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čedomir Jovanović ponovo u bolnici, čeka se rezultat na koronu

Izvor: Radio 021, 08.Jan.2021

Lider LDP Čedomir Jovanović potvrdio je za Tanjug da je danas popodne hospitalizovan u KBC "Dragiša Mišović", zbog bolova u grudnom košu i stomaku...Jovanović je smešten na odeljenje hirurgije, svestan je i u stabilnom stanju...Njegova supruga Jelena Jovanović precizira za Tanjug da je on posle...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.