Časovi pripreme osmaka za završni ispit na RTS-u

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Maj.2022, 11:05

Časovi pripreme osmaka za završni ispit na RTS-u

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja najavilo je danas da će učenici osmog razreda koji se spremaju za polaganje završnog ispita moći od ponedeljka 9. maja do 17. juna svakog radnog dana u periodu od 9,30 do 13 časova na Drugom kanalu RTS-a da prate časove koji su snimljeni kao dodatna podrška u pripremi za završni ispit.

"Časovi su snimljeni na inicijativu Ministarstva i deo su projekta 'Moja škola'. Kroz sistematizaciju gradiva iz srpskog jezika, matematike, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << fizike, hemije, biologije, istorije i geografije, učenici će imati priliku da još jednom utvrde već stečeno znanje", navodi Ministarstvo u saopštenju.

Dodaje se da će, prema utvrđenom rasporedu, ponedeljkom biti emitovani časovi srpskog jezika, utorkom časovi matematike, a sredom, četvrtkom i petkom gradivo iz fizike, biologije, istorije i geografije.

Ministarstvo podseća da će završni ispit za učenike osmog razreda biti održan 27, 28. i 29. juna.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Priprema za osmake na RTS

Izvor: JUGpress.com, 07.Maj.2022

BEOGRAD..Učenici osmog razreda, koji se spremaju za polaganje završnog ispita, moći će od ponedeljka, 9. maja do 17. juna svakog radnog dana od 9.30 do 13 časova, na Drugom kanalu RTS da prate časove koji su snimljeni kao dodatna podrška u pripremi za završni ispit, preneo je danas RTS...Časovi...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.