Izvor: Blic, 18.Apr.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čanak: Koštunica je strani plaćenik

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak optužio je premijera Srbije Vojislava Koštunicu da je "strani plaćenik" jer želi da proda Naftnu industriju Srbije (NIS) za "ponižavajuće" nisku cenu.



"Narodnjačka koalicija poklanja najvredniji resurs ove zemlje kako bi dobila podršku za svoju politiku i kako bi Koštunica bio doživotni premijer. To jasno pokazuje ko je u ovoj zemlji strani plaćenik i zastupnik stranih interesa", rekao je Čanak na tribini >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Beloj Crkvi.

On je Koštunicu optužio da na taj način, a uz pomoć stranih sila, pokušava da ostane "doživotni premijer".

Prema njegovim rečima, samo zgrade Naftagasa u Novom Sadu i Jugopterola u Beogradu vrede oko 600 miliona evra, a "narodnjaci" žele čitav NIS da prodaju za 400 miliona.

Čanak je kazao da su prave patriote oni političari koji se bore za narod svoje zemlje, da ima što bolji životni standard i da im država jača i ima što veći ugled.

"Koštunica je uspeo da mu narod bude sve malobrojniji, živi sve gore, a i država mu se smanjila, da manja ne može da bude", rekao je Čanak.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čanak: DSS-NS poklanjaju NIS

Izvor: B92, 18.Apr.2008

Novi Sad -- Lider LSV-a Nenad Čanak optužio je premijera Srbije Vojislava Koštunicu da je "strani plaćenik jer želi da proda Naftnu industriju Srbije za ponižavajuće nisku cenu"..."Narodnjačka koalicija poklanja najvredniji resurs ove zemlje kako bi dobila podršku za svoju politiku i kako bi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.