CRNA RUKA OSUDILA VUKA DRAŠKOVIĆA NA SMRT!

Izvor: Kurir, 16.Nov.2011, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CRNA RUKA "OSUDILA" VUKA DRAŠKOVIĆA NA SMRT!

NIŠ - Lider Srpskog pokreta obnove Vuk Drašković rekao je da pretnje koje su mu upućene i u kojima se traži da menja sadašnju politiku predstavljaju "dodatnu potvrdu da se Srbija vraća u devedesete godine".

"Pretnje su dodatna najava mogućnosti da se Srbija polako vraća u te tragične devedesete godine", rekao je Drašković novinarima u Nišu.

On je podsetio da su u poslednjoj deceniji prošlog veka zbog njegove politike ubijani ljudi oko njega, kao i da je više puta >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pokušano njegovo ubistvo. Potpredsednik Srpskog pokreta obnove Aleksandar Jugović potvrdio je ranije Tanjugu da je organizacija "Crna ruka", iz Australije, centrali stranke poslala pismo u kojem Draškovića "osuđuje na smrt" zbog, kako je navedeno, politike koju vodi prema Kosovu i Metohiji.

Drašković je sa liderom Liberalno-demokratske partije Čedomirom Jovanovićem učestvovao na okruglom stolu sa istaknutim građanima koji su podržali deklaraciju "Preokret", a zatim je govorio na tribini sa istom temom u niškom Narodnom pozorištu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.