Izvor: Blic, 27.Dec.2023, 15:03

ČETVORICA OSTAJU U PRITVORU Oglasio se Viši sud o učesnicima nereda ispred Skupštine grada: Sedmorica sklopili sporazum sa tužiocem, četvorici određen kućni pritvor

Sudije za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu odredili su pritvor četvorici učesnika u neredima u nedelju uveče ispred Skupštine Grada Beograda, koji se sumnjiče za nasilničko ponašanje na javnom skupu i pozivanje na nasilnu promenu ustavnog uređenja.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pritvor do 30 dana za četvoro učesnika protesta, sedmoro se nagodilo sa tužilaštvom

Izvor: Danas, 27.Dec.2023

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana za četvoro učesnika protesta ispred Skupštine Beograda koji su osumnjičeni za nasilničko ponašanje na javnom skupu "u sticaju sa pozivanjem na nasilnu promenu ustavnog uređenja", saopšteno je danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.