Izvor: Blic, 17.Sep.2019, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"ČEMU HISTERIJA?" Vučić o rekonstrukciji Trga Republike: Najlakše bi bilo da kažem "smeniću Vesića"

"Vidim neku veliku hajku u vezi svega onoga što se radi u Beogradu, a svi možete da vidite dobro uređen grad. Postavlja se pitanje čemu histerija? Da li država daje neki novac više? Ne daje", rekao je danas predsednik Aleksandar Vučić govoreći o negodovanju opozicije protiv rekonstrukcije Trga Republike.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"ČEMU HISTERIJA?" Vučić o rekonstrukciji Trga Republike: Najlakše bi bilo da kažem "smeniću Vesića"

Izvor: Press, 17.Sep.2019

"Vidim neku veliku hajku u vezi svega onoga što se radi u Beogradu, a svi možete da vidite dobro uređen grad. Postavlja se pitanje čemu histerija? Da li država daje neki novac više? Ne daje", rekao je danas predsednik Aleksandar Vučić govoreći o negodovanju opozicije protiv rekonstrukcije...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.