ČEDA HOĆE U VLADU: Vučić je prvi premijer posle Đinđića koji ozbiljno govori o reformama!

Izvor: Telegraf.rs, 17.Nov.2014, 08:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČEDA HOĆE U VLADU: Vučić je prvi premijer posle Đinđića koji ozbiljno govori o reformama!

- Mi treba da izgradimo odnos s Vučićem koji će građani razumeti i posmatrati kroz prizmu koristi koju bi društvo imalo od činjenice da smo na vlasti - kaže lider LDP-a

Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović je juče uputio niz pohvala na račun predsedinka Vlade Srbije Aleksandra Vučića, a iz SNS poručuju da je dobro što neko iz opozicije „priznaje realnost“.

Jovanović je na sednici Glavnog odbora LDP izjavio da je Vučić prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << premijer posle Zorana Đinđića koji je ozbiljno progovorio o ekonomskim reformama. Ujedno je konstatovao da LDP treba da uđe u Vladu.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

- Mi treba da izgradimo odnos s Vučićem koji će građani razumeti i posmatrati kroz prizmu koristi koju bi društvo imalo od činjenice da smo na vlasti. Vučića pre treba iskoristiti nego srušiti ako se nema odgovor na pitanje šta dolazi nakon toga. Sa LDP-om u Vladi Zakon o radu bi dobio svoj puni smisao, jer bi iza njega stajao neko kompetentniji od Vulina, a na međunarodnom planu Srbiju bi predstavljao neko ko može da kaže više od “o, sole mio”, poput Dačića – rekao je Jovanović.

S druge strane, Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade i SNS, objašnjava za “Blic” da “kao ni u poslu, tako ni u politici ljubavi nema, ali ima interesa. Tako je i iza svake izjave takozvane opozicije“.

Zoran Babić, šef poslaničkog kluba SNS, za Jovanovićeve reči kaže da “priznaju realnost reformi koje sprovode Vučić i Vlada Srbije“.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.