C. Gora može da bude i diskvalifikovana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Apr.2015, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

C. Gora može da bude i diskvalifikovana

Sudija međunarodnog Suda za sportsku arbitražu (CAS) u Lozani, Lučo Kolantuoni, veruje da će prekinuti meč između Crne Gore i Rusije u Podgorici biti registrovan službenim rezultatom u korist gostiju.

Ta utakmica G grupe kvalifikacija za prvenstvo Evrope prošlog petka je prekinuta već u prvom minutu pošto je ruski golman Igor Akinfejev pogođen sa tribina bakljom u glavu i morao je da bude prebačen u bolnicu, gde su mu dijagnostifikovane opekotine na vratu i blaži potres >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << mozga.

Uprkos tome, sudija je posle dužih konsultacija odlučio da nastavi meč, a definitivno ga je prekinuo u 68. minutu nakon ponovljenog incidenta crnogorskih navijača, koji su tvrdim predmetom pogodili protivničkog igrača Kombarova.

"Ako bih morao da se bavim prognozama rekao bih da će Crna Gora izgubiti utakmicu službenim rezultatom 3:0. Pored toga, Crna Gora može da bude i diskvalifikovana iz daljih borbi za plasman na Evropsko prvenstvo. S pravne tačke gledišta, ono što se dogodilo u Podgorici je zločin i sva lica koja su u tome učestvovala treba kazniti", rekao je Kolantuoni, a prenosi TAŠ.

Susret između Crne Gore i Rusije obeležen je brojnim incidentima na tribinama, a prekinut je pri rezultatu 0:0.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Moguća diskvalifikacija Crne Gore"

Izvor: B92, 03.Apr.2015

Sudija Suda za sportsku arbitražu Lučo Kolantuoni veruje da će prekinuti meč između Crne Gore i Rusije biti registrovan službenim rezultatom u korist gostiju...Ta utakmica G grupe kvalifikacija za prvenstvo Evrope prošlog petka je prekinuta već u prvom minutu pošto je ruski golman Igor Akinfejev...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.