Izvor: B92, 18.Maj.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bulatović otpušta 600 ljudi iz BIA?

Beograd -- Direktor BIA-e Rade Bulatović planira da otpusti 300 pripadnika te službe, a isto toliko da pošalje u prevremenu penziju.

Kako piše dnevnik Blic od četvrtka, pozivajući se na izvore bliske Bezbednosno informativnoj agenciji, cilj čistke je da se iz BIA-e odstrane svi kadrovi, koji imaju veze sa Demokratskom strankom. Sagovornik Blica kaže da je Bulatović zakazao satanak za kraj maja, na kojem bi trebalo da bude odlučeno o otpuštanjima i penzionisanjima. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Izvor Blica je rekao da će Bulatovićevo obrazloženje za otpuštanje 600 radnika biti da je to jedan od zahteva Evropske unije posle dobijanja pozitivne ocene Studije o izvodljivosti.

Bulatović pokušava da napravi partijsku tajnu policiju, jer u toku je konkurs za prijem novih radnika, dok istovremeno planira otpuštanja uglavnom politički nepodobnih pripadnika BIA, rekao je izvor lista.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.