Izvor: B92, 28.Jun.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bubalo: Veća kontrola Puteva

Beograd -- Javno preduzeće Putevi Srbije dostavljaće ubuduće svakog meseca izveštaje o radu Vladi Srbije, kaže Predrag Bubalo.

Cilj je da se spreči nagomilavanje dugova izvođačima radova, izjavio je ministar trgovine i usluga Predrag Bubalo. Na konferenciji za novinare posle sednice Vlade, Bubalo je negirao da je mera uvedena zbog eventualnih nepravilnosti u radu tog javnog preduzeća, već isključivo da bi se sprečilo uvećanje obaveza za već izvršene radove.

On nije znao da kaže o kolikim se dugovanjima radi, ali je dodao da će Vlada pokušati što pre da ih isplati i da onda ugovara samo planirane radove, za koje ima odobren novac.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.