Brnabić razgovarala sa Ramom, bez PCR testa za građane Albanije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jan.2021, 11:53

Brnabić razgovarala sa Ramom, bez PCR testa za građane Albanije

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić razgovarala je jutros telefonom sa albanskim premijerom Edijem Ramom i obavestila ga da će Srbija ukinutu obavezni negativan PCR test za gradane Albanije koji ulaze u Srbiju i da će ta odluka biti doneta sutra, 14. januara, saznaje Tanjug.

Brnabić i Rama su razgovarali o aktuelnim temama i zajedničkoj saradnji.

Dvoje premijera razgovarali su o borbi protiv kovida 19, ali i o narednim koracima u saradnji u okviru inicijative "Mali >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Šengen“.

U planu je da u narednom periodu budu potpisana tri nova sporazuma.

Premijer Albanije preneo je premijerki Brnabić pozdrave za predsednika Srbije Aleksandra Vučića i poželeo građanima Srbije srecnu Novu godinu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija ukida obavezan PCR test za građane Albanije

Izvor: Radio 021, 13.Jan.2021

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić razgovarala je jutros telefonom sa albanskim premijerom Edijem Ramom i obavestila ga da će Srbija ukinuti obavezni negativni PCR test za građane Albanije koji ulaze u Srbiju i da će ta odluka biti doneta sutra, 14. januara, saznaje Tanjug...Premijeri dve zemlje...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.