Brnabić raskrinkala opoziciju: Maske su pale

Izvor: B92, 20.Nov.2023, 23:14

Brnabić raskrinkala opoziciju: "Maske su pale"

Premijerka Srbije Ana Brnabić odgovorila je Milici Đurđević Stamenkovski na objavu na društvenoj mreži Iks.

Naime, Đurđević Stamenkovski je prokomentarisala da je premijerka "ljubomorna" na to što je Marinika Tepić napisala da "iskreno poštuje Zavetnike".

Brnabić je u svom odgovoru na tviteru napisala: "Upravo suprotno! Drago mi je da su pale maske, da se vidi da ste koalicija za vlast, bez ideala i vrednosti.

Glas za Zavetnike + Dveri = glas za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Đilasa. Glas za Đilasa i Ne davimo Beograd = glas za Zavetnike + Dveri! Biće i da je Srebrenica genicod, biće i NATO, samo da budete vlast."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DRAGO MI JE DA SU PALE MASKE: Brnabić o saradnji Tepićke i Milice Zavetnice

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2023

Razobličeno licemerje opozicije...Premijerka Srbije Ana Brnabić odgovorila je Milici Đurđević Stamenkovski lideru stranke Zavetnici na njen tvit povodom najavljene saradnje Zavetnika i Đilasovog SSP...Ona je na svom nalogu na društvenoj mreži Iks napisala:..Upravo suprotno! Drago mi je da su...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.