Brnabić o uvredi Todorovića: Da li je to pristojna Srbija? Imali biste proteste da je to rekao neko drugi

Izvor: B92, 16.Jul.2023, 21:30

Brnabić o uvredi Todorovića: "Da li je to pristojna Srbija? Imali biste proteste da je to rekao neko drugi"

Premijerka Ana Brnabić gostuje u emisiji Hit Tvit na Pinku, gde je govorila o napadima koje joj je novinar Dragan Todorović uputio putem društvene mreže Tviter.

Lako je spomenula voditeljka Verica Bradić, Todorović, inače književnik, uvredio je premijerku Srbije rekavši "možete da me uvatite".

"Nisam polemisala sa njim, ni ne poznajem čoveka. Da li je to pristojna Srbija kada kažete da možete da me "uvatite"? Zamislite kakva bi bila reakcija da je to uradio, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na primer, urednik Informera Dragan Vučićević. Imali bi proteste, aktivirali bi se NVO. Ali u ovom slučaju toga nema. Naravno ako ste za Vučića i SNS, onda toga nema. Profesor Bakić je izjavio da smo mi iz SNS-a krdo i morala sam da reagujem i na to", rekla je Brnabić na pitanje o tvitovima koje je objavljivao Todorović.

"Svako ko je protiv Vučića i SNS, sve im je dozvoljeno i mogu da napadaju političke analitičare i nikada od te samozvane elite nećete čuti reakciju", izjavila je premijerka.

Ona je dodala da garantuje da niko neće reagovati na ove uvrede.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.